Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Mihoja 2016 - 29.09.2016.

Na jučerašnjoj proslovi blagdana svetog Mihovila Župnik Ivan Milardović istaknuo je:

"S velikom radošću i zadovoljstvom pozdravljam Predsjednicu Republike Hrvatske gospođu Kolindu Grabar Kitarović. Pred dvije godine na današnji dan bili ste ovdje kao predsjednička kandidatkinja, sada ste ovdje kao Predsjednica naše lijepe Domovine. Ponosni smo ne samo jer ste iz naše župe i općine nego jer ste Predsjednica koja čvrsto i odlučno vodi Hrvatsku, uzor i primjer državnika kako u domovini tako i u svijetu. Stoga Vam hvala što ste odvojili vrijeme i došli u svoju rodnu župu i općinu. U spomen na današnji dan uručujem Vam u ime župne zajednice prigodan poklon.

Pozdravljam ministra branitelja gospodina Tomu Medveda. Gospodina Antu Deura, posebnog savjetnika Predsjednice za branitelje.

Budućeg saborskog zastupnika i gradonačelnika grada Bakra gospodina Tomislava Klarića. Alena Perušića, načelnika Treće policijske postaje sa suradnicima i čestitam dan vašega zaštitnika sv. Mihovila. Poseban pozdrav hrvatskim braniteljima dragovoljcima i veteranima domovinskog rata. Pozdravljam načelnika općine Jelenje dr. Ervina Radetića i pozivam da Predsjednici uruči javno priznanje općine Jelenje. Zahvaljujem ministrantima, zboru, orguljašima, svima koji su kampananjem najavljivali svete mise, mežjnarici Biljani i njezinoj obitelji, Vladimiri Bmja, Đurđici Pilčić, Marinu Brnji, Ljiljani Pavić, Katici Leovac i svima koji su na bilo koji način pomogli u pripremi našeg župnog blagdana. Hvala vlč. Davoru Šumandlu, predvoditelju misnog slavlja i svim kolegama svećenicima. Sretan imendan svima kojima je sv. Mihovil zaštitnik."