Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerBLAGOSLOVLJEN
 

Uzmi danas malo vremena za sebe. Vremena da budeš sretan! To ne mora ići na štetu tvog posla, riječ je možda o malko drugačijem pristupu. Ne moraš zbog toga putovati u inozemstvo, ne treba za to nikakav novac. Biti sretan. Danas i ovdje!
Uzmi malo vremena za svoju sreću. To znači: ostavi sve nesporazume po strani, sva sitničava trvenja. Pokušaj biti barem za nijansu bolji, za nijansu ljubazniji, za nijansu prijateljskiji. U tom slučaju neće drugima biti teško zavoljeti te. Pokušaj biti za druge izvorom radosti, nekom vrstom dara, svakidašnjeg poklona. U tom slučaju doživjet ćeš nevjerojatne stvari. Druge ljude gledat ćeš sasvim drugačije, a možda i oni zaista postanu drugačiji te ćeš i ti u njima doživjeti poklon u vidu istinske milosti.
Dragi čovječe, želim ti blagoslovljenu godinu. Blagoslovljen ćeš biti, ukoliko budeš s malim zadovoljen, ukoliko ne budeš začaran zlatnim teletom i ukoliko ćeš moći zaspati na običnom sjedalu. Blagoslovljen ćeš biti, ukoliko nađeš vremena za stvari koje ne donode novac, ukoliko si u stanju čuti ptičji pjev, vidjeti cvijeće i drveće, zvijezde i svemir, ukoliko si u stanju svemu tome diviti se poput djeteta. Upravo u tom pogledu želim ti obilje blagoslova. 

Phil Bosmans