Pratite nas na


 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerSusret mladih u župi redovito se održava u dvorani župnog stana srijedom u 20 sati.

Većina prisutnih na susretu su studenti i mladi (ne)radnici, ali naravno dobrodošli su i srednjoškolci, koji su također zastupljeni u nešto malo manjem broju. Susreti su organizirani kroz radionice, molitvene i zabavne susrete, a tu su naravno i izleti, prigodne zabave itd. Također se uključujemo i u ostale aktivnosti u župi; zbor mladih, nedjeljna čitanja i sl.

Svatko je pozvan i dobrodošao, stoga se odvažite i dođite, osim ugodnog društva, upoznavanja zanimljivih i novih ljudi, imat ćete priliku i štogod naučiti ali i oplemeniti svoj duhovni život !


Najnoviji broj mjesečnika za kršćansku kulturu "Zvona" na dvije stranice predstavio je zajednicu mladih u našoj župi.

MLADI ŽUPE SV. MIHOVILA ARK.
To je zajednica mladih koja djeluje u Župi sv. Mihovila ark u Jelenju. Mladi izvršavaju obveze koje su sami zacrtali, ili u dogovoru s župnikom i đakonom. Mladi želi posvjedočiti da svojim životom i mladenaštvom mogu radosno slijediti Krista i doprinositi zadovoljštini za potrebe sv Crkve. Stoga svi oni koji osjećate potrebu i želju, slobodno se odazovite i dođite na naše susrete koji će zasigurno doprinijeti puno toga u Vašim životima. Kroz te susrete možete i izraziti svoja mišljenja, htjenja i svaki dobar prijedlog biti će uvažen u korist zajednice. Na poseban način pozivam one koji se žele uključiti u zbor mladih, neka svojim glasom uzveličaju naša misna slavlja i klanjanja.

Ujedno vas sve pozdravljam i pozivam da se odazovete na susrete koji se održavaju u dvorani župnog stana u 20h svake srijede :)

To svjedočenje mladi župe sv. Mihovila ark. konkretno izražava kroz sljedeće obveze:

1. dolaskom svake srijede na susrete mladih u 20h
2. surađivati sa svećenicima koji djeluju u župi
3. redovita sv. Misa nedjeljom i blagdanom
4. uključivanjem u zbor mladih
5. svakodnevna osobna molitva
6. te ostale aktivnosti koje se događaju u župi